Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Y9s: Ανακοινώθηκε επίσημα με τριπλή camera και notch-less display

*
Η Huawei ανακοίνωσε το Huawei Y9s, το νέο της mid-range smartphone που είναι τυπικά ένα rebranded Honor 9X Pro. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Kirin 710F SoC, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η οθόνη με διαγώνιο 6.59 ιντσών χωρίς notch και screen-to-body ratio που αγγίζει το 91%. Η ανάλυσή της είναι 1080p και η πυκνότητα φτάνει τα 391 ppi. Πέραν του Kirin 710 SoC έχουμε 6GB RAM, Android Pie-based EMUI 9.1 και 128GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται έως και κατά 512GB με τη χρήση microSD card. Σε ότι αφορά τις κάμερες, το Huawei Y9s έχει μια selfie cam που αποκαλύπτεται με έναν κλασικό μηχανισμό pop-up, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένα τριπλό camera setup (48MP + 8MP Ultrawide + 2MP).



Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο πλαϊνό τμήμα και η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Midnight Black και Breathing Crystal. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και φορτίζεται μέσω του USB-C port.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*